Text Box: PROKLAMATION AF KHALIFATULLAH AF DENNE ERA 
(DEN CALIPH AF ALMÆGTIGE GUD - ALLAH) 

"Jeg har nået, til at vågne jer alle 
der sover i søvn af aldre 
mens en efter en de sider 
af hensyn bog med sølle gerninger og tanker 
Ophobes i defiling pæle og holde dig fra 
Den lykkelige jord 
Frem for, at det ud over søvnen, drømmen, 
Frem for, ud over de vågner etape 
Området for den afslappende fred. 
Jeg har kommet til at spare dig for alle 
Hvem omstrejfende væk i dum Pride 
jagt fantasier i Bush og Briar 
med bandaged øjne, i beg mørk dysterhed 
Og falde i fødsel-død, 
Svigt, Fracture, Fraktion, fanatiker brand. " 
Jeg har kommet til at helbrede dig alle 
Fra smålige egoistiske inanities! 
Trivial lametta temporalities! 
Din tweedledums og tweedledees, 
Den lille elsker og hader, 
Across skillelinje af 'Mine' og 'din'! 
Broders gouging broders øje, 
Søster knusning søster's babe 
For synden af muren mellem! 
Jeg har kommet til at vise dig alle 
De Sti: en Form, et navn, en livsform 
Det køler og calms de fevered Mind. 
Det stillbilleder bølgerne, 
Det fylder opfylder; 
Det fører dig til han (hvem du glemmer) 
Det strømme dig derind, hvorfra du kom. 
Solens stråler, er de åbne hele 
De knopper af Lotus, venter på varmen! 
Mai den Khalifatullah af denne Era Munir Ahmad Azim ord, 
deres opvarmning touch folde kronbladenes af din Lotus hjertet! 
Munir Ahmad Azim 
De Khalifatullah af denne Era 
Modtaget den 24 mai 2008 
18 Jamadal Ulah 1429 A.H 


"Yaa-ayyu-han-naasu inni Al-Khalifatullah ilaykum anil Jamii-lazii lahuu mulkus saamaa waati wal arz" 

(O menneskeheden! Jeg er virkelig en Khalifa til jer alle fra Allah ...) 

DEN OFFICIELLE PROCLAMATION 

Et punkt, som jeg ønsker at gøre mine brødre, søstre og elskede børn, der er til stede her i dag, er, at navnet Jamaat Ul Sahih Al Islam er ikke en ny religion. Oprettelsen af Jamaat Ul Sahih Al Islam har været divinely ordineret og dermed medlemmerne udgør en del af det er sandt muslimsk Believers og deres tro er på det rene religionen islam. Selv hvis vi vedtager navn Jamaat Ul Sahih Al Islam i henhold til den guddommelige Kommando, men det fører ikke til skabelse af en ny religion. "Denne dag har jeg perfektioneret din religion for dig og udfyldes Min ind på dig og har valgt for dig islam som religion." (Ch.5, V.4) 


Allah har givet os dette navn, således at skelne os fra andre. Det bedste navn, Allah kunne give os, er indeholdt i navnet Jamaat Ul Sahih Al Islam, det er islam. Dette navn har betydning for vores tid. Vores er det tid udnævnt til formering, over hele verden af den universelle budskab om Den Hellige Profet (fred og Blessings af Allah være med ham). Det er tid til udbredelse af at lovprise Gud og for udbredelsen af kendskabet til Hans Bounty og skønhed, tidspunktet for manifestation af genoplivning af islam gennem guddommelige Afsløringer af udnævnelsen af
en mand af Gud. 

Vi er muslimer med vores hjerte og sjæl. Vi holder tro en ægte muslimsk troende skal besidde og benægte tro en ægte muslimsk troende må benægte. Hvis der på trods af vores oprigtige hengivenhed til sandheder i islam og vores overensstemmelse med kommandoer af Gud, hvis nogen beskylder os for unbelief eller etiketter os som »ikke-muslimske« eller »ikke-Ahmadi« og beskriver os som innovatorer eller som troende i en ny religion, han er mest uvenlig og grusom. Han vil da være ansvarlig over for Gud for dette. 

Jeg vil nu gå videre til optælle den overbevisning indehaves af vores Jamaat Ul Sahih Al Islam, så du kan se, om nogen af dem er i strid med islam. 

(1) Vi mener, at Gud eksisterer; at abonnere på en tro på hans eksistens er at bekræfte den vigtigste sandhed, det er ikke at følge en illusion eller overtro. 

(2) Vi mener, at Gud er én. Han har ingen partner her eller i Himlen. Alt andet er hans skabelse, afhængig af hans hjælp og næring. 
(3) Vi mener, at Gud er hellig, gratis fra alle fejl og fuld af alle perfections. Hans magt er ubegrænset. Så er hans viden. Han omfatter alt og der er intet, som omfatter ham. Han er den første og den sidste, manifestet og skjult, skaberen og Master of all oprettelse. 
(4) Vi mener, at engle er en del af Guds skaberværk. De følger den lov, der er fastsat i Quran - de gør, hvad de fik. De er afhængige af Gud på samme måde som mænd eller hans andre skabninger. Han er ikke afhængige af dem for den manifestation af Hans magt. Englene kun åbenbar vilje og visdom fra Gud. 
(5) Vi mener, at Gud taler til hans valgt ansatte og afslører dem Hans formål. Åbenbaring fra Gud ned i ord. Modtageren giver hverken mening eller ord åbenbaring. Begge kommer fra ham. Åbenbaring giver reel næring for mennesker. Mennesket lever af det og igennem det, man kommer til at have kontakt med Gud. De ord, som indeholder en åbenbaring fra Gud, er enestående i deres magt og majestæt. Intet menneske kan mønten sådanne ord. De foretager
skatte af viden og visdom. 

(6) Vi mener også, at når mørket hersker i verden og mennesker synker dybt i synden og det onde, når det uden hjælp fra Gud, det bliver vanskeligt for dem at frigøre sig selv. Fra lastrummet på Satan, og derefter ud af Hans Mercy og nytte, Gud vælger af egne kærlige og loyale ansatte, dem han ændringer med pligt til at styre verden. Gennem dem Gud afslører Hans vilje og formål. De, der vende sig væk fra dem degradere sig selv. De, der henvender sig til dem tjener kærligheden til Gud. Dørene af Hans velsignelser er åbnet for dem. Hans nåde og barmhjertighed ned på dem. De bliver åndelige preceptors for de kommende generationer og nå 
storhed i denne verden og den næste. 

(7) Vi mener også, at guddommelige budbringere, der i fortiden har hjulpet menneskeheden ud af mørket og ondt, har tilhørt forskellige niveauer af åndelig storhed og har opfyldt i forskellige grader den guddommelige formål, som bestemmes deres advent. Den største af dem var den Hellige Profet (SAW). Gud er beskrevet ham som "den ledende mænd, en Messenger spærre
hele menneskeheden". 

(8) Vi mener også, at Gud hører bønner af Hans supplicants og ansatte. Han hjælper dem ud af vanskelighederne. Han er en levende Gud, Hans levende karakter bliver tydelig i alle ting, på alle tidspunkter. Det er ikke sandt, at Gud skabte verden og derefter valgte at sidde på hylden. Han fortsætter sin beneficent og velgoerenhedsinstitutioner interesse i sine tjenere og væsener. Når de føler sig ydmyg og svag, Han vender sig til dem med hans hjælp. Hvis de glemmer Ham, Han minder dem om hans og hans bekymring og solicitude for dem. Det er op til mænd til at tro på ham og bede til ham. Hvis de gør det, de vil have vejledning fra ham. 

(9) Vi mener også, at der fra tid til anden Gud bestemmer og design løbet af begivenhederne i særlige måder. Arrangementer af denne verden ikke bestemmes udelukkende af love kaldes naturens love. Ud over disse love, der er særlige love, gennem hvilke Gud manifesterer Hans måske, renter, og formål. Det er disse særlige love, der udgør bevis for vilje og magt og kærlighed til Gud, men som mange af uvidenhed ske, at benægte. Disse mænd tror på intet ud over naturens love. Men naturens love kan være naturens love, men ikke Guds love. Guds love er love, gennem hvilke Gud hjælper Hans valgt dem, dem han elsker; gennem dem Han
 disgraces og ødelægger fjender af hans venner. 

(10) Vi mener også, at døden er ikke afslutningen af alle tilværelse for mennesker. Man overlever døden og har til regnskab for sine gerninger i det følgende. De, der gør gode gerninger fortjener rundhåndede belønninger. De, der fornærme Hans undervisning og bud opfylder den straf, som er deres grund. 

(11) Vi mener også, at disbelievers på Gud og fjender af Hans viste vejledning, medmindre tilgivet ud af sin uendelige barmhjertighed, vil forblive på et sted kaldet Hell. I helvede, vantro og fjender af Gud vil tilbringe deres dage i jammer, beklager over dage tilbragt i onde. 

Vi mener, at dem, der tror på Gud, hans profeter, Hans engle og Hans bøger, der bekræfter med deres hjerte og sjæl vejledning, som kommer fra ham, der gåtur i ydmyghed og fornedre sig i hans tilstedeværelse, der bor ligesom de fattige selv de kan være rige, der tjener menneskeheden og ofre deres komfort for andre, der afsværge overgreb af enhver slags, had, grusomhed og overtrædelse, der er modeller af menneskets godhed; disse mænd vil gå til et sted kaldet Himlen. Fred og glæde vil herske på dette sted. Smerter vil ikke eksistere. Den glæde og godkendelse af Gud vil være vundet ved, at hver enkelt mand. Alle lav ønsker mænd vil forsvinde. De ønsker mænd vil være de ønsker Gud. De vil have nået evig liv, hver en et billede af hans Creator. 

Det er vores overbevisning, og vi bekræfter alle overbevisninger af islam og holde disse overbevisninger som vores tro. 

Kommer en Reformator "Imam-e-Inquilaab": Vigtige islamiske tro 

Tror i de kommende af indførelsen af en reformator har været afholdt fra før tidspunktet for islam. Det eksisteret i århundreder, før indførelsen af Den Hellige Profet Muhammad (pbuh), som en del af Mosaic tradition. Men i islam de kommende af en reformator er blevet undervist så systematisk og determinately at vi er nødt til at betragte det som en af de vigtige tro på islam. Faktorer, som har styrket og systematized den islamiske tro, er følgende: 

(1) Indgåelsen af en reformator er beskrevet i muslimske traditioner som indførelsen af en ny æra i udvikling af islam. Erobringen af andre trosretninger ved islam var at vente på, at der kommer en reformator. Det skulle være indledt af reformator. 

(2) Det kommer af en reformator har syntes ligesom der kommer fra Den Hellige Profet selv, den første troende af reformator ligesom den første troende af Den Hellige Profet (pbuh). 

(3) reformeren var at gøre islam en stor tjeneste i en tid med store vanskeligheder. Den tid er beskrevet i de mest frygtindgydende ord i Hadith (At sige af Den Hellige Profet). En tid med uovertrufne fare, det var at ryste islam til sin meget fonde. Reformeren kommer og gør islam sikker mod sine fjender. 

De kommende reformkræfterne og Messengers er ofte beskrevet i religiøse bøger. Sådanne beskrivelser er altid metaforisk, bogstavelig beskrivelser bliver ubrugelige til fremme af åndelig værdi. Hvis tegn på tidspunktet for en reformator er beskrevet i detaljen og den detalje er, der skal tages bogstaveligt, kan der ikke være nogen forskel mellem en tilhænger og en vantro. 

De kommende af Khalifa (Caliph) af Allah er ikke nogen almindelig begivenhed. Det er en stor begivenhed. Dagligvarer derfor i vores tid er kostbar, uendeligt mere værdifuldt end det mest ædle besiddelse af denne verden. Lucky er ham, der kender værdien af de nuværende og beslutter at tilslutte sig Khalifatullah af denne æra, og tjener til godkendelse og fornøjelsen af Gud. Sådan en mand vil finde målet om hans liv, og indfange den hemmelige for at blive virkeligt menneske. 

Når en Messenger Guds kommer og rejser en Jamaat, den første til at slutte er generelt fattige. Men Jamaat ikke forbliver fattige til evig tid. Det begynder at blomstre og i sidste ende mange folk slutte sin fold. Ingen behøver mener derfor, at vores Jamaat er dårlig og vil forblive fattige. Den vil vokse med spring og grænser. Insha-Allah 

Værdien af store begivenheder eller gode tiltag afhænger af den tid, valgt for dem. En ting gjort på et bestemt tidspunkt viser sig meget stor. 

På et andet tidspunkt de samme ting viser sig ikke så stor på alle. De, der var de første til at tro på Den Hellige Profet Muhammad (pbuh), stadig den dag i dag den åndelige ledere af verden. De, der troede, når islam var blevet en magt i verden nået til lidt berømmelse eller ære. Derfor er de der tiltræder Jamaat Ul Sahih Al islam nu, hvor det menes at være svag og ubetydelig, vil opnå den ære af tidlige troende. De vil arve særlige belønninger og velsignelser. Insha-Allah 

Megen tid er gået ved allerede, men døren til ære er stadig åben, for at tjene nærhed til Gud er stadig nemt. Jeg opfordrer Dem, kære brødre, søstre og elskede børn, til at overveje, hvordan ædle din lejlighed er. 

O mine brødre, søstre og elskede børn… 

Den opgave, som Gud har udpeget mig, er, at jeg bør, ved at fjerne de hindringer, der er blevet etableret mellem mand og hans Maker, re-etablere sig i hjerter af mænd kærlighed og hengivenhed til Gud, og ved at gøre åbenbare sandheden, bør sætte en stopper for alle religiøse krige og ufred og dermed lægge grunden til lovlydige fred, og skal bringe menneskeheden med den åndelige sandheder, som den havde glemt, og skulle demonstrere over for verden det sande åndelige liv, der var blevet fordrevet af materielle begær, og bør i mit eget liv åbenbart disse guddommelige Beføjelser, som mennesket har fået tildelt, men som kan være udtryk kun gennem bøn og hengivenhed. 

Gud har fyldt mig med viden, så jeg skulle advare dem, der er gået på afveje og bør føre dem, der dvæle i mørket til lyset. Jeg er blevet sendt af Gud til at genoprette sandheden og tro, og at genoplive kærlighed og frygt for Gud i hjertet af mændene. Jeg er blevet sendt for at tiltrække mænd til sandheden i alle ting vedrørende tro, moral, viden og adfærd. " 

Min opgave først er at vise sandheden om islam til alle nationer. Det andet at forelægge verden den sande lære af islam, som er fuld af sandheden og spiritualitet, fri for alle falske fortolkninger og irrelevant interpolation og for det tredje at skænke lyset af troen på alle dem der, blandt de nationer i jorden , Bør ivrige i deres søgen efter det. 

Jeg ønsker hverken pelf eller magt. Jeg er blevet bestilt af Allah som en Warner evig menneskeheden, og levere Hans budskab til dig. Skulle du acceptere det, du skal have Felicity i dette liv såvel som i livet fremover. Hvis du afviser ord Allah, sikkert Allah vil beslutte mellem dig og mig. 

Fra i dag den 26 mai 2008, jeg tager Allah som mit vidne, at jeg også Khalifatullah (Vicegerent af Allah) og Imaam-e-Inquilaab af denne tidsalder. 

Hver nation har ventet på, at nogen skal komme fra Almægtige Gud at genoplive lære af deres respektive profeterne (eller avatars). Kærligheden til Gud er sådan, at han ikke ødelægge et folk uden først at sende en profeten som Warner og bærer Glad budskab til menneskeheden. 

Disse advarsler er at gøre menneskeheden reflektere over deres egne handlinger og overlade alle onder og til gengæld med et oprigtigt hjerte over for deres Creator. For dem der anerkender sandheden fra Almægtige Gud, det er dem der vil få fornøjelsen af Gud og får smukke oplevelser af Eternal Abode. 

Wa ufaw-wizi amrii ilallah, innallaaha Basiirum bil ibaad
Som for mig, vil jeg overlade min skæbne til Allah, for det er Allah der beskytter sine tjenere 

Fatabaarakallaahu Rabbul Aalamiin
Alle takket være Allah, Lord of the Universe 

Wa makhtalaftum fiihi miin shay-in fahukmuhuuu ilallah
Alle uenighed om, at du har på dette (proklamation), sin beslutning med Allah. Allah er mit Lord. 


PACT AF TROSKAB (BAIAT) 

Alle jer der er her i dag, hvis du har nogle spørgsmål at stille, kan du bede denne ydmyge en ethvert spørgsmål, som måske ikke er klar i dit sind om mit proklamationer. 

Efter fem minutter, der ikke har nogen spørgsmål fra den bistand, Khalifatullah af denne Era med den guddommelige instrukser på stedet videre sagde: 

Nu er alle jer, hvis du tror oprigtigt, og har ingen tvivl i dit sind om min divinely ordineret proklamation derfor på vegne af Allah, den mest elskværdige, The barmhjertig, jeg ydmygt invitere dig til at lægge din hånd i min hånd og gentag efter mig: 

"Jeg vidner, at der ikke er Gud, men Allah og at Muhammad (SAW) er det Messenger af Allah. 

Jeg træde i Jamaat Ul Sahih Al Islam i hænderne på Hazrat Amir'ul Momeneen Muhyi-UD-DIN, den Khalifatullah af denne tidsalder. 

Jeg beder om undskyldning for mine synder og i fremtiden vil forsøge at beskytte sig selv mod onder af enhver art. Jeg vil aldrig oprettet svarer til Allah og vil give min religion (islam) forrang frem for alle verdslige overvejelser. Jeg vil gøre mit bedste for at overholde alle bud i islam og vil forsøge at studere, lære og undervise i Den Hellige Quran og Hadith af Den Hellige Profet Muhammad (SAW). Jeg mener, Muhammad (om hvem der fred og velsignelser af Allah), der skal forseglingen af profeterne og jeg anerkender alle anprisninger af den lovede Messias Hazrat Mirza Ghulam Ahmad (Fred i Allah være med ham) og alle de fordringer, Khalifatullah af denne Era Hazrat Amir'ul Momeneen Muhyi-ud-Din Munir Ahmad Azim. 

Jeg vil anse for opformering af islam for at være den første af mine opgaver. Jeg vil adlyde dig i alt godt ifølge den Hellige Quran, Hadiths, lære den lovede Messias af Qadian og afsløringer, som Allah er at hælde ned på dig gennem Rouhil Qoudouss (Holy Spirit). 

Jeg beder om undskyldning fra Herren min Allah for alle mine synder og drej mod ham. O My lord! Jeg har krænket min sjæl utallige gange og må indrømme, at alle mine synder. Undskyld mig, for der er ingen forgiver undtagen dig. Ameen! Et budskab om Hazrat Khalifatullah af denne Era Amir'ul Momeneen Muhyi-ud-Din Munir Ahmad Azim efter hans proklamation til alle mennesker i verden 

Jeg er den Khalifatullah af denne alder. Gud er med mig og han stående som en skarpe sværd, og han har åbenbaret for mig, at disse drilagtig folk der vil bekæmpe mig vil blive disgraced. Kig ved Den Guddommelige kommandoer, jeg har givet dig en advarsel, som blev mit ansvar at viderebringe til Dem. 

Du kan le ad mig, meget som du ønsker, misbrug mig så meget som du kan lide og har planer om at skabe problemer for mig så mange som du vil. Og forsøge at lægge planer for bedrag at ødelægge mig så meget som du vil. Selv da huske Allah vil vise Dem, at hans hånd er uimodståelig. 

Hjælp fra Herren, aldrig kommer for folk med beskidte hjerner. Han aldrig gør det muligt Hans retfærdige ansatte til at blive ødelagt eller ødelagt. Disse alene komme tæt på ham der er helt helliget Herren. Den stolte aldrig finde vejen til hans selvværd, august tilstedeværelse. Den eneste mulighed er at du bede til ham for hans nærhed. Søg alene, Hans hjælpende hånd, og brænde alle de forsegling stiger. 

Gud er udmærket klar over, at hverken havde jeg ønskede nogen fornøjelse eller jeg ønskede, at jeg skal kaldes Khalifatullah af denne Era, eller prøv at påstå at være bedre eller højere end Kristus Søn af Mary. Jeg er helt isolerede mig i et rum og ønskede at stå alene og ønskede at dø i denne betingelse. Men Gud Almægtige sagde, at jeg vil gøre dig berømt over hele verden. Så spørger ham, hvorfor han gør det? 

Jeg har ikke kommet til at give dig 'forelæsninger' berøvet mening for jeg tror ikke på værdien af den blotte ord. Jeg er kommet til at give dig meddelelser fra Herren og dele med dig min dybe kærlighed til ham og invitere dig til at tage del i denne specielle kærlighed. Det er det, jeg holder dyrebar til mit hjerte. Dette er den reelle skat. 

Jeg har også kommet til at minde mænd af deres guddommelige arv. Vicegerents fra Allah kommer fra tid til anden, igen og igen for at proklamere og re-bekræfte denne sandhed. Mit arbejde som Khalifatullah af denne æra er at gøre mænd realisere de væsentlige Oneness, som skyldes den grundlæggende kendsgerning, at alle er udtryk for den ene. Jeg er kommet i menneskelig form som dig alle tale til dig gennem Den Hellige Ånd på et sprog, som du kan forstå og give glimt af din medfødte herlighed. 

Det er besluttet af Almægtige Gud, at de, der blandt muslimer, adskille sig fra mig, vil være forgæves, om de er konger eller på anden måde. 

En Warner har optrådt i denne verden, men verden har ikke lytte til ham og med stor kraft vil afsløre hans sandfærdighed. 

Jeg sværger under påberåbelse af Allah der er i fuld kontrol over mit liv, at han har rejst mig og navngivne mig som Hazrat Amir'ul Momeneen Muhyi-ud-Din Al Khalifatullah af denne tidsalder. 

Således O mennesker i verden forsømmer ikke det budskab fra din Herren, han vil altid indtil dommens dag sende en person der kommer fra ham alene at genoplive undervisning i islam, der er blevet trampet til støv. 

Så lad os som en krop og en sjæl smelte sammen i tilbedelsen af den ene Herren, så han mai annonce de onder og ulykker, som er nært forestående efter denne verden. 

Menneskeheden er i fare. Vejen til Islam er den vej der fører til Gud, Almægtige, for en ægte tilhænger er ham der afsætter ham fuldstændig i vejen for Gud, og lægger sig til Hans Unicity. Verden er dømt til at forsvinde på et tidspunkt, men lad ikke troen på mennesket i hans Creator ikke forsvinde fra overfladen af eksistens. For dette, Gud Almægtige sender ud af sin gavmildhed nogen til at bringe alle mennesker, til belysning af deres sjæle. 

Jeg er kommet ind i denne verden som lys fra Gud, Almægtige, således at den, der tror på mig, behøver ikke opholde sig i mørke mere. Min mission er derfor: at vidne om sandheden om eksistensen af Gud, og at guide dig alle hen imod ham. Jeg har den opgave at gøre dem forlade deres syndige tilstand og rense sig i udsøgte kærlighed til den Almægtige Lord. 

Siden de seneste uger, af nåde Allah, jeg har modtaget mange afsløringer om situationen i verden og nødvendigheden af min ydmyge udseende som Khalifatullah af denne tidsalder. 

For at se eller downloade den formular indledningsmeddelelsen, kan du klikke på "Gem som" det relevante link. BAIAT (PDF) 


AFSLØRINGER AF KHALIFATULLAH AF DENNE ERA MUNIR AHMAD AZIM (ATBA) 

Tirsdag den 18 marts 2008 

"Det bedste af mændene er den, der anerkender Mit tegn, når det er blevet sendt; Det bedste af mændene er den, der anerkender Min Unicity, den bedste af mændene er den, der accepterer det, jeg har sendt til dem for deres skyld, uden at argumentere ". 

Afsløringer modtog onsdag den 14 mai 2008 efter Maghrib 

Laa Ilaahaa ill-lal-laah Aamanaa bi Rasoolillah
Lørdag den 17 mai 2008 efter Study Circle 
Jamaat Ul Sahih Al Islam anyyata khalafuu ar Khalifatullah wa laa yargahuu bi anfusihim an-nafsih.
Medlemmerne i Jamaat Ul Sahih Al islam ikke gør godt, når de nægter at følge Khalifatullah og når de foretrækker deres eget liv på hans liv. 

Yaa ayyuhan-naasu Jamaat Ul Sahih Al Islam qaatilullaziina ya-luu-nakun minal zalimun wal yajuduu fiikum gilzah.

O folk Jamaat Ul Sahih Al islam, kampen mod lovovertrædere omkring dig og gøre dem se, at du er faste (i din tro). 
Allaziina yalmi-zuunah muttawwi-iina minal Jamaat Ul Sahih Al Islam fis Dawati “Laa Ilaaha Illallah”, fis Tarbiyyati, fis Study Circle fa-yaskharuuna minhum sakhirrallaahu minhum wa lahum azaabun aliim.
De kritiserer folk i Jamaat Ul Sahih Al Islam der ikke tøve med at gøre Dawa "Laa Ilaaha Illallah", gør Tarbiyyat, skal du gøre Study Circle, og de håne dem. Men det er Allah der vil håne dem, og de vil modtage en alvorlig straf. 
Mandag den 19 mai 2008, før Tahajjud 
Wa’izaa maaa un-zilat Rouhil Qoudouss nazaraa Khalifatullah wal zaalimiina, wal Munaafiqinaa bazahum ilaa baaz.
Fallahu quluu-bahum bi-annahum qawmul laa yafqahuun.
Når Den Hellige Ånd kommer ned på de Khalifatullah, lovovertrædere og hyklere se på hinanden. 
Allah gør deres hjerte afvige fordi de er mennesker uden forståelse. 
(Denne åbenbaring gentager igen tirsdag den 20 mai 2008 efter Tahajjud bønnen før Fajr) 
20 mai 2008 (fortsat) 
“unzur kayfa zarabuu lakal amsaala fa-zallun falaa yastatii-uuna sabilaa”
Se hvad det er for eksempel de giver om dig, de har mistet deres måde (den rigtige vej), og de vil ikke kunne finde nogen anden vej. 

Åbenbaring på torsdag den 22 mai 2008. 
Dagligvarer op til mandag den 26 mai 2008, mange gange Allah gav mig denne åbenbaring: 

“Laqad jaaa-akum Khalifatullah min anfusikum” 
Blandt Dem har der allerede kommet et Khalifa fra Allah, en person der kommer fra blandt Dem selv. 
Fredag den 23 mai 2008 


Avatar Munir Azim nadri bahrey kahai na pavai maan (sanskrit)

Avatar Munir Azim, ingen person nogensinde kunne få indfriet, eller er anerkendte uden nåde Herren. 

Yaa Khalifatullah Munir Ahmad Azim anta minni inni minka.

O Khalifatullah Munir Ahmad Azim du er fra mig (Allah), jeg er fra dig. 

Jiinakum bil Haqqi bashiraw wa Naziira.

Vi har sendt dig Truth, gode tidender og som Warner. 

"De Khalifatullah Munir Ahmad Azim er kommet til at slå et associeret verden til et universelt ord:" La Ilaaha Illallah " 

24 mai 2008 

De Khalifa (Caliph) af Allah er kommet, 
Lyset af Allah er inde til at forene alle til at religionen af Gud, 
At bringe Unicity af Allah hele universet, 
De Khalifatullah af denne æra er kommet til at slå et associeret verden til et universelt ord, der er "La'Ilaaha Illallah", 
Kom og deltag i Guds ord og lad sandheden blive synlige. 
Fa-mayy-yuridillaahu ay-yahdi-yahuu yashrah sadrahuu lil Jamaat Ul Sahih Al ISLAM

Et hvem Allah guider, han åbner sit hjerte for Jamaat Ul Sahih Al Islam. 
Du tror eller ej, det er sandheden, sandheden fra Allah den Store. Munir Ahmad Azim er blevet sendt i denne verden, gennem Mit kommando til at opfylde den profeti af Hazrat Massih Maoud (as). De Khalifatullah er vogter af undervisning i islam, lære af Den Hellige Profet Muhammad (SAW), lære den lovede Messias og alle de præcedens profeterne (som). 

Den lovede Messias (as) har defineret den Hellige Quran. Nu er tiden inde, hvor jeg har sendt mit Khalifatullah i denne epoke at lære verden omkring mig og min elskede Profeten Muhammad (SAW) 


DEN KHALIFATULLAH MUNIR AHMAD AZIM ER OGSÅ EN AVATAAR FOR HINDUER

Modtaget den 27 April 2008 

HVAD ER EN AVATAAR? 

Avataar midler kommer ned fra himlen. Kommer ned fra et højere niveau til et lavere niveau kaldes Avataar. I puranas det er kendt som "AvriBhav". 

Kun Gud kan udpege en person som en Avataar, ikke menneskeheden. Med andre ord kun Gud kan tage Avataar, ikke menneskeheden. Hele universet er bundet sammen til en enhed af Dharma. Når Dharma er i fare, Herren sender hans Avataar eller Messenger for sin beskyttelse og bevarelse. 

De hinduer venter på den anden kommer til Krishna, mens de kristne er de afventer nedstigning fra himlen af Jesus Kristus. De buddhister venter på den anden kommer af Buddha (som). 

Så alle disse Messengers eller Avataars er ment til at komme i udseendet af kun en person, der vil lære dem Dharma (den rette vej) og guide dem hen til Unique Skaberen af himlen og Jorden. Alle profeter uden undtagelser er kommet med den mission at vejlede deres befolkninger mod tilbedelsen af én Gud. Således er også min mission, og jeg kommer i den åndelige lighed af disse profeter til at vejlede alle folkeslag i verden over for deres Creator, for deres egen frelse og Felicity, hvis de skulle acceptere Guds dekretet. 
“Zaalika Fazlullaahi yutiihi mayyashaa”
Dette er en fordel for Allah, som han giver til hvem Han testamente 


EN GUDDOMMELIG MESSAGE MODTOG VED NOOR'UL HAQQ BARKAT EN TÆT COMPANION AF KHALIFATULLAH AF DENNE ERA ~ 

Titlen "Khalifatullah" er blevet knæsat på en retfærdig person ved navn Munir Ahmad Azim, hvis kontakten er velsignet af Gud. 

O Khalifatullah af denne Era; O Khalifatullah for de mennesker, nu er det tid til at levere denne sande budskab af dit udseende, i denne verden. Opstår, og skabe det univers af Allah og gøre disse ord trænge ind i deres hjerte "La Ilaaha Illallah". De, der er givet gode nyheder fra Gud lider ingen tilbagegang. 

Rejs O Khalifatullah og have modet til at levere Mit budskab til hele menneskeheden. 

Alle medlemmer af Jamaat Ul Sahih Al Islam skal efterkomme påbud fra mig gennem My Khalifa, og hvis du ikke adlyder, så vil du miste denne fordel og andre vil komme til at få de velsignelser der kommer fra mig, din Lord gennem indførelsen af Min Khalifa. Således skal du lægge alle guddommelige anvisninger i praksis og adlyde Mit bud og også de af mine Khalifa. 

For få øjeblikke siden Muhyi-ud-Din Khalifatullah modtaget en åbenbaring: Sygdomme ville spredning og mennesker vil dø. Sygdomme vil spredes og liv vil gå tabt. Sådanne sygdomme, der vil blive seksuelt overførbare og mere dødbringende, at aids-virus. Jeg skal snart ned og min dag bliver en dag for en stor dom. Vær ikke overrasket over mit anliggende. Allah har til hensigt at ære Munir Azim og beskytte ham. 

O Min Khalifa, Månen af profeterne vil komme og din sag vil blive nået. Du er ikke den, lad gå af Satan, før overvinde ham. De ønske om at slukke lyset af Allah og Allah er øverste over hans dekret, men de fleste mennesker kender det ikke. For dig er elevation og debasement er dine fjender 'aktie. Uanset hvilken måde du slår der vil være forfærdelig for Allah. Fortæl dem: Sandheden er kommet og løgn er forsvundet. De Khalifatullah af denne Era besidder de kvaliteter af Krishna og vil være hans overvejelser. 

Månen af profeterne vil komme og din sag vil blive nået. Du er ikke den ene der ville slippe af Satan, før du overvinde ham. Den sejr er med dig og nederlag er bestemt til dine fjender. Allah vil ikke forlade dig till Han har skelnes mellem det rene fra den urene. 

Vi sendte den Muhyi-ud-Din Khalifatullah til sit folk, men de vendte sig bort og sagde: 'Han er en drilagtig løgner. De startede med falske vidne imod ham og faldt ham gerne farvandene i en oversvømmelse. Min hjælp kommer til ham. Jeg er den elskværdige One. 

Min Rassool vil modtage rigelige åndelige velsignelse. Jeg skal samle grupper fra alle mennesker, og de vil komme til ham i stort antal Insha-Allah. Jeg vil illumine hans hus. Dette er en åbenbaring fra Allah, den mægtige, og barmhjertig. 

Fortæl ham (O Noor'ul Haqq): O Muhyi-ud-Din og Khalifatullah af denne Era, du er Allah's højtstående Navn, og du er Hans Ibrahim. 

Min Khalifa, Munir Ahmad Azim er en almindelig Warner. Disse tåbelige mennesker vil sige: »Denne mand er bedrageri og denne mand vil ødelægge tro. Fortæl dem: Sandheden er kommet og løgn er forsvundet. 

Fortæl dem O Min Khalifa: 'Havde denne sag været fra andre end Allah, du ville have fundet stor modsigelse i det. Han er det der har sendt Hans Messenger med vejledning og religion for sandheden og reformen af moral. En titel af ære, en titel af ære, en titel til ære for dig O Munir Ahmad Azim! Der vil være et stort skilt med det. Gud er fast besluttet på at ophøje dit navn og illumine det i universet. 

O min Muhyi-ud-Din Khalifatullah, jeg skal illumine alle i dit hus. Succes fra Allah og en klar sejr. Succes og sejr fra Allah. 

DEN KOMMENDE DEN KHALIFATULLAH MOHYUDDIN PÅ JORDEN
 Jamadal Ulah ko wo abré bahaaran
Chaaé méré Munir Ahmad aaé
Ae Momeen téré ghar aa kar Jibreel (a.s) payaam
Yé laaé méré Khalifatullah aaé
Door houwaa duniyaa sé Andhéraa
Aaé Khalifatullah savéraa
Azim ké ghar aangann khushyon ké baadal
Chaaé méré Munir Ahmad aaé
Soukhee thin gulshann mein kalian
Oune ké qadam sé chaaron jaanib ho gaé
Noor ké saaé méré Khalifatullah aaé
Mushkil téri tal jaaégi
Soukhi khéti phal jaaégi
Jholi bharnaa kaam ké jinka aaj wo daataa aaé
Méré Khalifatullah aaé
Mujhko nidaa aayi ké Noor’ul Haqq Barkat
Dunya ko batlaa dé Noor’ul Haqq
Jo hé Khalifatullah ké chaahné waalé
Apné ghar ko sajaaé, Méré Mohyuddin aaé
Sanson mein jiss né naamé Mohyuddin bassaa liyaa
Zulmatt mein ik chiraaghé hidaayat jalaa liyaa
Jiss dil né ounn ki yaad ko dharkann banaa liyaa
Wo jaané Mohyuddin ké wo jaanaané Mohyuddin.

Den gavnlige sky af Allah enrobes 
Hele universet med ankomsten af Munir Ahmad på jorden. 
O Momeen det er Jibreel (a.s) selv der kom 
at kunne meddele dig de gode nyheder om ankomsten af de Khalifatullah på jorden 
Mørket, der hang over den jord blegne 
De Khalifatullah kom som et lys der finde den univers 
Happiness bankede på døren for Azim 
Med ankomsten af Munir Ahmad på jorden 
Blomsterne var tørret ud i haver 
Når alle af en pludselig alle hjørner af kloden brightened 
Når Khalifatullah sætte hans velsignede fødder på jorden 
Dine problemer vil fjerne snart 
Den vegetation, der blev tørret op genvundet sin grønne 
Den generøse At der er lavet til at blive delt 
De velsignelser af Allah på jorden kom 
Noor'ul Haqq Barkat har netop modtaget et vigtigt budskab 
som han nødvendigvis skal formidle til alle. 
Den, der elsker den Khalifatullah med alle hans hjerte 
Så beautify hans hus som et tegn på lykke med ankomsten af Mohyuddin på jorden 
Hvis man tænker Mohyuddin med hvert åndedrag af hans vejrtrækning 
Faktisk er han tændt mørket i hans hjerte ved lyset af Imaan (tro) 
Hjertet at husker Mohyuddin med hvert beat, 
Automatisk bliver elsket af Mohyuddin.


I NAVNET PÅ VEGNE AF ALLAH, IMØDEKOMMENDE, BARMHJERTIG
Ya Khuda Shak nahin iss mein ké gunehgaar houn mein
O Allah, er der ingen tvivl om, at jeg er fyldt med fisk 
Par yé irshaad hé téra hi ké « ghaffaar houn mein »
Men er det ikke dig der har engang sagde: "Jeg er fejltolerante" 
Saath apné liyé taqseeron ké ambaar houn mein
Jeg næppe bag min tunge byrde fanget bag mig 
Mujh pé rehmat ho khudaayaa ké khataakaar houn mein
Har nåde på mig, O min Creator fordi jeg er fyldt med personlige fejl 
Apnaa ghagheen banaa kar mujhé har gham sé bachaa
Hvad jeg husker dig på hvert øjeblik, og gemme mig alle de onder i verden 
Ya ilaahi ghamé duniya mein giraftaar houn mein
Fordi jeg blev fanget af de attraktioner, denne verden 
Ya qadeer ab to ho aasan méri har mushkil
O Gud, Almægtige! Hvad mine problemer er løst ved Ta tak! 
Sakht majboor houn haïraan houn naachaar houn mein
Fordi jeg er virkelig ked af, nervøse og håbløse 
Sab ko ho méri naseehat ka assar ya mawla
Foretag at enhver praksis, hvad jeg fortæller ham, O min Creator 
Ho a’mal aïsa ké bass shaamilé abraar houn mein
Lad mine ord afspejler rådgivning af fromme og retfærdige mennesker 
 Ya ghani hashr mein mehroom ha rakhnaa mujhko
Betydelige O min Gud! Må ikke mig disinherits din fordel om Dom Day 
Houn Faqeer aur téra taalibé deedaar houn mein
For jeg er kun en fattig tigger ikke ønsker at overveje at Te (når gode folk kommer til himlen, kan de endelig overveje Gud Almægtige med deres egne øjne).

MUNIR AHMAD AZIM
DEN KALIFA ALLAH OG NYT LIV TROENS

PROKLAMATION OGSÅ I:  ENGELSK - FRANSK - ARABISK - GERMAN - SPANSK - ITALIENSK